Jeg har fotografert portretter av den cubansk-amerikansk forfatter Cecilia Samartin.

Cecilia Samartin har skrevet syv bøker og er utgitt i 18 land. Hun har solgt èn million bøker bare i Norge.
Bøkene til Samartin utgis på norsk av Juritzen Forlag.

Cecilia_Samartin_DSC_ 0092b

Cecilia_Samartin_DSC_ 0039b

Cecilia_Samartin_DSC_ 0118b

Cecilia_Samartin_DSC_ 0012c

Cicilia_Samartin

Cicilia_Samartin

«Skjønnhet for aske» er Cecilia Samartins sterkeste og viktigste skildring av menneskets ubegrensede evne til å lege selv de dypeste sår. Samartin har solgt over en million bøker i Norge, og er utgitt i 25 land.

Cicilia_Samartin

«Skjønnhet for aske» er Cecilia Samartins sterkeste og viktigste skildring av menneskets ubegrensede evne til å lege selv de dypeste sår. Samartin har solgt over en million bøker i Norge, og er utgitt i 25 land.

Cicilia_Samartin

«Skjønnhet for aske» er Cecilia Samartins sterkeste og viktigste skildring av menneskets ubegrensede evne til å lege selv de dypeste sår. Samartin har solgt over en million bøker i Norge, og er utgitt i 25 land.

«Skjønnhet for aske» er Cecilia Samartins sterkeste og viktigste skildring av menneskets ubegrensede evne til å lege selv de dypeste sår. Samartin har solgt over en million bøker i Norge, og er utgitt i 25 land.

Alle foto: John Andresen