Jeg har fotografert bildene og forsiden til Seldas julekalender, utgitt på Kagge forlag.

En gøyal og annerledes julekalender om naturens og vinterens gåter. Bruk tiden før jul til kos og opplysning for hele familien! Hver dag i adventstiden byr NRKs kjente programleder Selda Ekiz på en ny hemmelighet fra naturens verden, og særlig det som handler om vinter og jul. Hva er frostrøyk? Hvor blir fuglene av om vinteren? Hvordan lager man islykt? Og hva er egentlig gull, røkelse og myrra?

Helt siden Selda var programleder i Newton, har hun formidlet naturens mysterier til barn og unge på en gøyal, enkel og morsom måte. Boken er formet som en vakker julekalender. Hver side må sprettes opp for å finne svaret på dagens hemmelighet, og den er gjennomillustrert med tegninger som vil få hele familien i julestemning.

Foto: John Andresen