Jeg har fotografert Snekkerboka av Lars Fossum, utgitt på Kagge forlag.

Drømmer du om å snekre små og store ting til huset, hagen og hytta? Den erfarne håndverkeren Lars Fossum, kjent fra oppussingsprogrammet Sommerhytta på TV2, viser deg hvordan du gjør det.

I Snekkerboka forklarer han hvordan du kan lage 40 små og store snekkerprosjekter. Her er enkle småprosjekter som fjøler og gryteunderlag, morsomme saker for hagen, som fuglekasse og kaninbur, til større ting som hyller og barnesenger. Ingen ting gir større glede enn å gi bort noe du har snekret selv – hva med en solseng til terrassen eller en olabil til barna?

I tillegg til grundige trinn-for-trinn-forklaringer for hvert av prosjektene, har boka gode introduksjoner til materialer og verktøy. Boka er rikt illustrert med foto. Snekring er for alle, og det er lett å lykkes om du lærer å bruke de riktige verktøyene, materialene og teknikkene.

Alle foto: John Andresen